Zeiljachtcharter bij Samboat

Zoekt u een boot voor een romantische reis? U hoeft zich geen zorgen te maken, bel Samboat om de juiste boot voor u te vinden en ga dan weg van de kust.

Huur uw boot door contact op te nemen met Samboat

Het concept van Samboat is om individuen en

eigenaren van boten. De eersten willen daarom met een mooie boot reizen. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende soorten

boten. Je hebt in de catalogus van catamarans, motorboten of zeilboot te huur. Voor eigenaren is dit een kans om winst te maken, aangezien ze hun eigendom niet het hele jaar door gebruiken.

Het Samboat-concept is ontworpen door twee Fransen, waaronder twee gepassioneerd door zeilen en coöperatieve consumptie. Gewend aan het mariene milieu, realiseerden ze zich dat het onderhoud van plezierboten de eigenaren veel geld kost.

Aan de andere kant zijn er mensen die van boten zoals zij houden die voor een speciale gelegenheid van een plezierboot willen profiteren. Dit zette hen ertoe aan om in 2014 Samboat te creëren met een ontmoetingsplatform tussen booteigenaren en mensen die willen inhuren.

Wat biedt Samboat haar klanten?

Het bedrijf biedt via zijn digitale platform een ​​vrij grote zeilbootdatabase aan voor charter. Samboat profiteert van de samenwerking met een gigant in de botenverhuursector. In 2018 is de integratie van Dream Yacht Charter in de toren zeer voordelig voor Samboat.

Het is in deze context dat het bedrijf formules aanbiedt voor de verhuur van plezierboten. U heeft de keuze tussen het huren van een boot met of zonder schipper. Voor een particulier is het huren van een boot bij Samboat heel eenvoudig.

Voer gewoon een zoekopdracht uit met parameters zoals grootte, huurprijs of andere. Zodra u uw geluk vindt, reserveert u voordat u doorgaat met het betalen van de factuur. Als u een booteigenaar bent, hoeft u alleen maar een advertentie te plaatsen en uw huurder te kiezen.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN VERBLIJF OP CAMPING BOIS FLEURI IN ARGELÈS-SUR-MER?

Bent u op zoek naar een camping in Argelès-sur-Mer? Dan is camping Bois Fleuri in Argelès sur mer de juiste plek voor jou. Haal het meeste uit uw kampeervakantie in Argelès-sur-Mer, allemaal met luxe stacaravans en/of volledig ingerichte canvas bungalows. Argeles sur Mer is een van de meest populaire badplaatsen in het zuiden van Frankrijk. Veel gezinnen brengen hier graag hun vakantie door op een camping. Voor het uitzonderlijke zwembad of waterpark De camping met verwarmd (camping met verwarmd zwembad) [...]

Anduze vakanties

Anduze is een bestemming om te ontdekken om natuurvakanties en ontdekkingen te combineren. Dit pittoreske stadje Gard is inderdaad rijk aan historisch erfgoed en ligt op een idyllische locatie, omgeven door de natuur om de twee te combineren. Als u naar Anduze vertrekt, kunt u historische monumenten, oude huizen en religieuze gebouwen ontdekken, maar ook steden en dorpen met een opmerkelijk erfgoed in de omgeving. U kunt ook het uitzonderlijke gebied van de Cevennen en de vallei van de Gardon (klik hier) [...]

Campings in de Ardèche: de top 5

Het is binnenkort vakantie en u bent op zoek naar de perfecte campingbestemming? Dan is reserveren op een camping in de Ardèche een goed idee. Via dit artikel bieden wij u de top 5 campings waarin u een reservering kunt maken voor een succesvolle ervaring. Dus lees!# 1 Het bloemenstrandWilt u uw vakantie doorbrengen in de Ardèche, op een 5-sterren camping? Nou, camping La Plage Fleurie is wat u nodig heeft. Het is gelegen in Vallon-Pont d'Arc in de buurt van de (4 sterren camping Ardèche) [...]

Les dernières publications "leakinboots.nl"

leakinboots.nl