Zeiljachtcharter bij Samboat

Zoekt u een boot voor een romantische reis? U hoeft zich geen zorgen te maken, bel Samboat om de juiste boot voor u te vinden en ga dan weg van de kust.

Huur uw boot door contact op te nemen met Samboat

Het concept van Samboat is om individuen en

eigenaren van boten. De eersten willen daarom met een mooie boot reizen. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende soorten

boten. Je hebt in de catalogus van catamarans, motorboten of zeilboot te huur. Voor eigenaren is dit een kans om winst te maken, aangezien ze hun eigendom niet het hele jaar door gebruiken.

Het Samboat-concept is ontworpen door twee Fransen, waaronder twee gepassioneerd door zeilen en coöperatieve consumptie. Gewend aan het mariene milieu, realiseerden ze zich dat het onderhoud van plezierboten de eigenaren veel geld kost.

Aan de andere kant zijn er mensen die van boten zoals zij houden die voor een speciale gelegenheid van een plezierboot willen profiteren. Dit zette hen ertoe aan om in 2014 Samboat te creëren met een ontmoetingsplatform tussen booteigenaren en mensen die willen inhuren.

Wat biedt Samboat haar klanten?

Het bedrijf biedt via zijn digitale platform een ​​vrij grote zeilbootdatabase aan voor charter. Samboat profiteert van de samenwerking met een gigant in de botenverhuursector. In 2018 is de integratie van Dream Yacht Charter in de toren zeer voordelig voor Samboat.

Het is in deze context dat het bedrijf formules aanbiedt voor de verhuur van plezierboten. U heeft de keuze tussen het huren van een boot met of zonder schipper. Voor een particulier is het huren van een boot bij Samboat heel eenvoudig.

Voer gewoon een zoekopdracht uit met parameters zoals grootte, huurprijs of andere. Zodra u uw geluk vindt, reserveert u voordat u doorgaat met het betalen van de factuur. Als u een booteigenaar bent, hoeft u alleen maar een advertentie te plaatsen en uw huurder te kiezen.

Les dernières publications "leakinboots.nl"

leakinboots.nl