Blog

Ontdek de Natuur en Avontuur van Var met een Kampeervakantie!

camping
Ben je klaar voor een onvergetelijke vakantie vol natuur en avontuur? Dan is een kampeervakantie in Var, Frankrijk zeker iets voor jou! Var is een prachtige streek in het Zuidoosten van Frankrijk, waar je kunt genieten van zon, zee, strand, maar vooral van de natuur en alle avonturen die hier te beleven zijn! In deze blog vertel ik je alles over kamperen in Var, waarom het zo bijzonder is en waarom je bij Esterel Caravaning moet zijn voor de ultieme kampeerervaring! Kamperen in Var Camping var (Camping var is een geweldige manier om de streek te ontdekken en alle prachtige plekjes te zien. Er zijn veel campings in de streek, maar Esterel Caravaning is een van de beste. Deze camping biedt alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, zoals stacaravans, chalets en bungalows. Daarnaast zijn er ruime kampeerplaatsen voor je eigen tent of caravan. Esterel Caravaning beschikt over modern sanitair, een supermarkt, restaurants, zwembaden en nog veel meer. Hierdoor hoef je de camping bijna niet te verlaten als je dat niet wilt. Maar natuurlijk is het veel leuker om de omgeving te verkennen en alle avonturen te beleven die hier te vinden zijn!

De Natuur van Var

Var is een streek met een prachtige natuur. De rode rotsen van het Massif de l'Esterel, de witte zandstranden en de azuurblauwe zee zorgen voor adembenemende uitzichten. Er zijn veel manieren om deze mooie natuur te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld gaan wandelen in de bergen, paardrijden, fietsen, kajakken, zwemmen, surfen, en nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo vind je bijvoorbeeld op slechts 10 minuten van de camping het Lac de l'Avellan, waar je kunt varen, vissen en zwemmen.

Avontuur in Var

In Var is er ook veel te beleven op het gebied van avontuur. Er zijn verschillende parken waar je kunt klimmen en klauteren tussen de bomen. Dit is zeker een aanrader voor families met kinderen! Ook kun je hier canyoning, raften, paragliden en meer. Kortom, als je van avontuur houdt, dan is Var de perfecte bestemming!

Esterel Caravaning

Bij Esterel Caravaning kun je kamperen op een toplocatie) [...]

DOMAINE ECOTELIA VOOR GLAMPING IN DE GIRONDE

Rood, wit, grijs, rosé, dit zijn kleuren... kleuren van een uniek drankje dat wijn is. Er wordt vaak gezegd dat wijn vreugde brengt, maar dat geldt ook voor vakanties. In een luxueus domein in de Gironde kan je best van beide genieten. Ontdek de praktijk van glamping op een prachtige camping in de Gironde. Glamping rond Bordeaux Glamping of luxe kamperen brengt een heropleving van het traditionele kamperen. Als gevolg hiervan zien we nu een duidelijke stijging van de vraag naar deze (Glamping Frankrijk) [...]
leakinboots.nl